COACHSAVIC | Promo trening, NAVAK | Brik/Multibrik Posebna prilika za trening na interesantnoj i jedinstvenoj stazi Nacionalne vozačke akademije. Nedelja 22. jul 08:00-12:00 |

Poziv na trening

Promo trening - Brik/Multibrik
centar NAVAK

U sklopu saradnje sa Nacionalnom Vozačkom Akademijom iskoristite posebnu priliku da trenirate na interesantnoj i jedinstvenoj stazi centra NAVAK. Kružna asfaltna staza dužine 2950 m i širine 10-35 m Vam pruža mogućnost da neometano razvijete brzine koje niste u mogućnosti da postignete u drumskom saobraćaju. Usavršite grupnu vožnju i u potpunosti se usredsredite na poboljšanje tehničkih aspekata vožnje u idealno bezbednom okruženju. Na treningu će biti prisutan i Ivan Stević, olimpijac i višestruki šampion Srbije u drumskom biciklizmu, uz čiju pomoć možete da tokom treninga radite na pronalaženju idealne pozicije na biciklu.

Trening će se održati u nedelju, 22. jula u periodu od 08:00 do 12:00 časova.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće molimo Vas da potvrdite Vaš dolazak mejlom do 15. jula kako bi se našli na spisku za pristup centru NAVAK. Samo osobe koje su na spisku će imati mogućnost ulaska.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,
Vaš CS tim

Sačuvaj u Google kalendar
CS

COACHSAVIC
Tim